Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6954851254119 Márka: Remax

Remax Sury RL-LA13i Lightning - 3.5mm jack átalakító 15cm


Cikkszám: RL-LA13i Márka: Remax

Remax Sury RL-LA13i Lightning - 3.5mm jack átalakító 15cm


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

REMAX Sury AUX 3.5 - Lightning audioelosztó, RL-LA13i, 15 cm
A Remax audio splitter tökéletes eszköz a zene szerelmeseinek, akik értékelik a kiváló hangzást és a tartósságot. Nagy hűséget és zenét kínál a legjobb minőségben, átgondolt kialakítása pedig tartósabb alumínium házzal biztosítja a tartósságot és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást. Ez egy olyan eszköz, amellyel bármikor élvezheti a zenét, a használati feltételektől függetlenül.

Kiváló hangzás
A Remax audio splitter ideális eszköz minden zenerajongó számára, aki értékeli a kiváló hangzást. Garantálja a nagy hűséget és a zenét a legjobb minőségben. Mostantól úgy hallgathatja kedvenc dalait, ahogyan azokat létrehozták. Semmi sem korlátoz többé! Mostantól bármikor élvezheti a zenét, függetlenül attól, hogy hol van vagy mit csinál. Fedezzen fel új élményt a Remax audioelosztó nagyszerű hangzásával.

Átgondolt tervezés
A Remax audio splitter egy jól átgondolt kialakítású készülék, amely tartósságot és kopásállóságot biztosít. A robusztusabb kialakításnak és az alumínium háznak köszönhetően az elosztó ellenáll a kemény használatnak anélkül, hogy könnyen megkarcolódna vagy megsérülne. Ez a robusztus kialakítás nem csak a hosszabb élettartamot biztosítja, hanem a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyobb ellenállást is.

GyártóRemax
ModellRL-LA13i
AnyagTPE + alumínium
Hossz15 cm
CsatlakozásAUX 3.5mm jack - Lightning

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

Kapcsolódó

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokuvegfolia.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett