Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6954851272151 Márka: Remax

Remax RP-U68 hálózati töltő adapter USB-C, USB-A, 20W (fehér)


Cikkszám: 6954851272151 Márka: Remax

Remax RP-U68 hálózati töltő adapter USB-C, USB-A, 20W (fehér)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A Remax RP-U68 egy speciális feladatokra szánt töltő. Támogatja a népszerű gyorstöltési protokollokat (PD, QC), 20W teljesítményt biztosít és 100-240V közötti bemeneti feszültséget támogat. Mindezek miatt ez a modell széles körű kompatibilitásával tűnik ki, és teljes körű védelmet biztosít a csatlakoztatott eszközök számára. Ezenkívül kicsi és kényelmesen szállítható és tárolható.

Csökkenti a töltési időt

A termék támogatja a PD és a QC 3.0 szabványt, ami azt jelenti, hogy gyorsan és biztonságosan tölti a népszerű gyártók mobilkészülékeit. Mindössze 30 perc alatt 50%-ra tölti fel az iPhone 12 készüléket. A töltő automatikusan felismeri a csatlakoztatott készüléket, és beállítja az áramellátást és a feszültséget, így nem kell aggódnia a rövidzárlat vagy a túlmelegedés miatt.

Széles körű kompatibilitás

Rendelkezésedre állnak az USB és USB-C portok, amelyek lehetővé teszik 2 eszköz egyidejű töltését. Mindkét portot gyors töltésre tervezték, és széles körű kompatibilitást biztosít a népszerű eszközökkel. Mi több, a töltő széles hálózati feszültségtartományt támogat, így ideális az utazáshoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

Kapcsolódó

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokuvegfolia.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett