Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592331001 Márka: Torras

iPhone 16 Pro Max Torras Install Master kijelzővédő üvegfólia


Cikkszám: X00FX1552 Márka: Torras

iPhone 16 Pro Max Torras Install Master kijelzővédő üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

11600 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Torras Install Master edzett üveget kifejezetten az iPhone 16 Pro Max-hoz tervezték. 9H+ keménységével a tartozék a legszélsőségesebb körülmények között is biztonságban tartja a készüléket. Ezenkívül csökkenti a káros kék fényt, így támogatja a szem egészségét. A telepítés zökkenőmentes és csak másodperceket vesz igénybe.

Leejtésállóság
A Torras tartozékot úgy tesztelték, hogy ellenáll a körülbelül 2,44 méteres magasságból történő leejtésnek. A katonai szintű védelmi technológia biztosítja, hogy telefonja a legnehezebb helyzetekben is védve legyen. Így élvezheti okostelefonja használatát anélkül, hogy aggódnia kellene annak biztonsága miatt. A nagy keménység védelmet nyújt a karcolásokkal és a mechanikai sérülésekkel szemben. Még az éles tárgyak, például kulcsok vagy kések sem képesek megsérteni a tartozék felületét. Ennek eredményeként az okostelefon képernyője mindig úgy fog kinézni, mint az új.

A készülék problémamentes működése
A nano-vezetési technológiának köszönhetően a Torras Install Master üveg magas érintési érzékenységet biztosít. A gyors jelátvitelnek köszönhetően az ujjlenyomat-felismerés ugyanolyan jól működik az eredeti képernyőn. Élvezze okostelefonja zökkenőmentes és problémamentes használatát.

Könnyű és gyors telepítés
Az innovatív automatikus beszerelési rendszer megkönnyíti a Torras Install Master üveg felszerelését. Egyetlen kattintással pontosan felszerelheti a tartozékot okostelefonja képernyőjére. A speciális bevonat megakadályozza a légbuborékok kialakulását, tökéletes illeszkedést és esztétikus megjelenést biztosítva. Ellenáll az ujjlenyomatok hagyásának és az elkenődésnek is – így készüléke képernyője mindig tisztán és esztétikusan fog kinézni.

Szemvédelem
A Torras termékét a TÜV Rheinland tanúsította, hogy csökkenti a káros kék fényt. Ennek eredményeként a szemek kevésbé vannak kitéve a fáradtságnak és a kényelmetlenségnek az okostelefon hosszan tartó használata során.

GyártóTorras
ModellInstall Master
KompatibilitásiPhone 16 Pro Max
Keménység9H+
TanúsítványTÜV Rheinland

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

Kapcsolódó

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokuvegfolia.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett