Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907457758940

iPhone 14 Pro Frozen Mag tok világoskék


Cikkszám: 5907457758940

iPhone 14 Pro Frozen Mag tok világoskék


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Frozen Mag tok kiváló védelmet nyújt készülékének minden helyzetben. Kiváló minőségű anyagokból készült  , így biztosítja  a tartósságot, a rugalmasságot és az egyszerű telepítést , megfelelve a legmagasabb szintű készülékvédelmi szabványoknak.
A hátlap matt felülete tökéletesen kiegészíti a telefon dizájnját, kiemelve annak eredeti megjelenését. Nem növeli jelentősen a készülék méretét, megőrzi esztétikáját.

Az 1900 Gs erősségű beépített  mágnes  kiváló tapadást biztosít  a mágneses tartozékokhoz , miközben támogatja  a MagSafe technológiát is . Ennek köszönhetően a vezeték nélküli töltés kényelmes és problémamentes. A tok más vezeték nélküli töltőkkel és autós tartókkal is kompatibilis, így tökéletes azok számára, akik aktívan használják telefonjukat.

A tok oldalán lyukak találhatók, ahová  rögzíthet egy zsinórt vagy más medált , ami további védelmet nyújt a készülék számára. A Frozen Mag tok nemcsak védelmet nyújt, hanem stílust és funkcionalitást is kombinál. Tartósságát, kompatibilitását és elegáns kialakítását kínálva még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

Kapcsolódó

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokuvegfolia.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett