Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311205859 Márka: Tactical

iPhone 13 Tactical MagForce Hyperstealth tok Asphalt


Cikkszám: 8596311205859 Márka: Tactical

iPhone 13 Tactical MagForce Hyperstealth tok Asphalt


Webáruház raktár

Várható érkezés: 2039. 01. 01.

Érkezés alatt

Utolsó ismert ár:

5800 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

MagSafe funkció. A Tactical MagForce Hyperstealth az egyszerű kialakításával dominál, bármilyen alkalomra illik, és egyszerűen védi iPhone készülékét.

EGYSZERŰ, MÉGIS NEM SZERÉNY A letisztult dizájn és a strukturált burkolat garantálja az egyszerűséget, ergonómiát és egyértelmű célt. Ütésálló magból és védőkeretből készült, amely védi a telefon képernyőjét. A hátsó felső részen egy domináns védőlencse keret található. A keret kissé magasabb a lencserendszernél, hogy megvédje azt a karcolásoktól és sérülésektől.

MAGFORCE A Tactical MagForce Hyperstealth MagSafe funkcióval rendelkezik. Készen áll a vezeték nélküli töltésre vagy a MagSafe más mágneses funkcióira.

CSATLAKOZÓK A precíz kialakításnak köszönhetően minden csatlakozó és gomb elérhető marad. Szerezzen be Tactical telefontokokat az extrém körülmények közötti maximális védelem érdekében.

TÚL TARTÓS, HOGY ELLENÁLLJON A Tactical-nál odafigyelünk a részletekre és törődünk a minőséggel. A Tactical MagForce Hyperstealth kategóriájában csak a legjobbat kínálja. Tartós anyagokat és legmodernebb technológiákat alkalmaztak a gyártási folyamat során a lehető legjobb védelem érdekében. Telefonja még a legextrémebb körülmények között is biztonságban marad.

LEGYEN ÖKO Mi a Tactical-nál szeretjük a természetet. Minden termékünk újrahasznosított papírból készült ECO dobozokban kerül csomagolásra, hogy a lehető legkisebb hatást gyakoroljuk a környezetre. Gondolkodjon taktikusan!

FŐ TULAJDONSÁGOK MagSafe funkció Eredeti design Átlátszó kivitel

SPECIFIKÁCIÓ Anyag: TPU/PC MagSafe: Igen Apple iPhone 13-ra tervezve Szín: Aszfaltfekete


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

Kapcsolódó

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokuvegfolia.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett